Стремеж за проширување во стабилноста

Во 2022 година, различни епидемиски, политички и економски несигурности ќе влијаат на глобалниот пазар.Меѓутоа, со зголемувањето на глобалната стапка на вакцинација, економиите на различни земји почнаа да закрепнуваат.Во 2023 година, ситуацијата со која се соочува кинеската индустрија за надворешна трговија претрпе низа промени.

Меѓународната логистика е многу важна алка во надворешната трговска индустрија.Сепак, во 2022 година, глобалната логистичка индустрија се соочува со влијанието на различни неизвесни фактори, вклучувајќи ја епидемиската ситуација, транспортот и недостигот на работна сила, што доведува до зголемување на глобалните логистички трошоци.Овој тренд се очекува да продолжи и во 2023 година.

Претпријатијата за надворешна трговија треба да имаат повисока пазарна конкурентност, вклучително и подобрување на квалитетот на производите, намалување на трошоците, иновирање на маркетинг стратегии и воспоставување репутација на брендот.Во исто време, тие исто така треба да ја разберат побарувачката преку истражување, за да ги приспособат производите што ја задоволуваат побарувачката на пазарот.

Под таква трговска позадина, Zeyuan International Freight Forwarder (Dongguan) Co., Ltd. продолжува да учи и истражува нови деловни канали;Активно посетувајте клиенти низ цела Кина за да го проширите бизнисот.

xvcb (1)

Г-ѓа Луо од Zeyuan International Freight Forwarder (Dongguan) Co., Ltd. присуствуваше на состанокот за развој на бизнис во Сингапур.

xvcb (2)

Г-ѓа Луо од Zeyuan International Freight Forwarder (Dongguan) Co., Ltd. ја посети изложбата во Шангај Хуали и ги посети клиентите.

xvcb (3)

Г-ѓа Луо од Zeyuan International Freight Forwarder (Dongguan) Co., Ltd. ја посети Guangdong Shenglan Electronic Technology Co., Ltd.

xvcb (4)

Г-ѓа Луо од Zeyuan International Freight Forwarder (Dongguan) Co., Ltd. го посети Guangdong Xinyansu Smart Home Technology Co., Ltd.


Време на објавување: 28.06.2023